top of page
kaart_edited.jpg

Reizen naar Oman

In Oman is zoveel mogelijk! Onderstaande reizen zijn voorbeelden. Elementen zijn te verwijderen, aan te passen of toe te voegen. Neem contact op met ons om uw wensen te bespreken. Telefonisch, via whatsapp of mail. We geven graag advies om u verder te helpen.

Rondreis Oman 8 dagen
In deze zeer complete, afwisselende reis door het noorden van Oman neemt onze gids u mee naar de meest bijzondere plekken. De mooiste elementen van cultureel, avontuurlijk en natuurlijk Oman zijn opgenomen in deze tour.

Oman met Tieners 8 dagen
Onze gids Adil is erg gesteld op tieners! Op zijn verzoek hebben we een avontuurlijke reis samengesteld met actie, dieren en een vleugje cultuur (ook geschikt voor ouders). Compleet met een diner in het beste barbecue restaurant van Oman! 

Wandelreis Oman 9 dagen
De perfecte reis voor reizigers die graag actief zijn in de natuur.

Praktische Informatie

 

Genoemde prijzen zijn inclusief:

- Transfers van en naar airport

- Four wheel drive en chauffeur

- Omaanse gids

- Hotelovernachtingen

- Ontbijt

- Bijdrage garantiefonds en administratiekosten

Genoemde prijzen zijn exclusief:

- Reisverzekering

- Vlucht*

- Lunches en diners tenzij anders vermeld**

- Optionele excursies**

*De vlucht organiseert u zelf. Op die manier hebt u de mogelijkheid om een reis naar Oman te combineren met bijvoorbeeld Abu Dhabi of Dubai.  

** We willen onze gasten de gelegenheid geven om zelf te bepalen waar en met wie zij hun maaltijden nuttigen en of zij mee willen doen met excursies. Enkele maaltijden zijn inbegrepen omdat er geen andere mogelijkheden zijn waar we op dat moment verblijven.

Voor reizen bij Wadi Reizen geldt een aanbetaling van 25% van de totale reissom. Uiterlijk 7 weken voor vertrek dient de volledige reissom te zijn betaald. Zie verder onze algemene voorwaarden.

bottom of page